Masterpiece of

tres doux

There are many variations of passages of Lorem
Ipsum available, but the majority.

Acum poți comanda dulciurile preferate #acasă.

Comenzi telefonice: 0771 716 274

Îndulcește-ți

viața!

Suntem cea mai veche cofetărie din Arad, recunoscută de-a lungul timpului atât pentru calitatea și diversitatea produselor de cofetărie și patiserie, cât și pentru pasiunea pentru servicii de calitate pentru clienții noștri.

Localul care s-a dovedit a fi întotdeauna un loc preferat de întâlnire pentru mai multe generații, vă întâmpină și azi într-un ambient modern și intim, indiferent dacă e vorba de serbarea unei zile de naștere sau o întâlnire de afaceri.

Vă așteptăm cu o gamă variată de prăjituri, torturi și produse de patiserie produse în laboratorul propriu, dar ne mândrim și cu băuturile aromate pe care le pregătim pe loc (shake-urifresh-uriceaiuri aromate sau renumita cafea vieneză Julius Meinl). 

Localizarea noastră centrală, pe Bulevardul Revoluției, ne pune într-o situație ideală de a vă ajuta să faceți din fiecare ieșire în oraș o bucurie! 

Cofetăria

copilăriei

Plimbarea de duminică, o lume elegantă, parfumul prăjiturilor, poveștile părinților, îndrăgostiții de la celelalte mese, lingurița și ochii închiși? Același loc, o nouă poveste...
 1. Tort Cherry

  Începuturi timpurii

  1967 – se dă în folosință blocul Libelula, iar în spațiul de la parter destinat alimentației publice este detașat un colectiv condus de Ioan Indrea și Lucreția Brașovan.

 2. Minitartă cu fructe

  Laborator propriu

  1989 - Societatea de alimentație publică se divizează în trei, una dintre ele fiind „Libelula”. Se înființează un laborator propriu unde sunt transferați cei mai buni cofetari și patiseri de la laboratorul central.

 3. Tiramisu cu fructe

  Modernizare

  2003 – Lucreția Brașovan se asociază cu fam. Havaș, urmând modernizarea și redeschiderea spațiului.

 4. Un nou concept

  2016 – Retragerea din activitate a Lucreției Brașovan și a familiei Havaș și predarea afacerii către Cristian Nicodin.