Masterpiece of

tres doux

There are many variations of passages of Lorem
Ipsum available, but the majority.

Acum poți comanda dulciurile preferate #acasă.

Comenzi telefonice: 0771 716 274

servicii
Torturi personalizate

Creăm tortul potrivit pentru fiecare ocazie de bucurie. Indiferent dacă e vorba de nunți, zile de naștere, sărbătorirea unui succes sau un răsfăț personal, îți vom îndeplini dorința până la cel mai mic detaliu.

Candy Bar

Ne bucurăm să pregătim pentru voi punctul de atracție al fiecărui eveniment, locul în care diversitatea aromelor și culorilor se întâlnesc. Nu doar că pregătim fiecare sortiment de dulce, dar te ajutăm și la sala de evenimente cu aranjarea acestui colț dulce.

Catering

Pentru a te ajuta până la capăt în organizarea evenimentelor din viața ta, ne asigurăm că produsele noastre ajung în cele mai bune condiții la locul dorit. Noi ne ocupăm de transport ca tu să te gândești doar la oaspeți.

Comenzi speciale

Ți-e dor de o prăjitură a bunicii sau ai gustat ceva deosebit în vizita la Paris? Suntem aici să ieșim din tipare și să îți oferim produse pe care nu le facem în fiecare zi. Alegem împreună din sute de rețete și punem la lucru toată știința și creativitatea de care suntem în stare.

Proaspăt și variat

în fiecare zi

În laboratorul propriu cofetarii pregătesc pentru dumneavoastră cele mai gustoase și proaspete produse fie că doriți să vă îndulciți cu un profiterol, cremeș, doboș, amandină, savarină, ori torturi precum Oreo, Milka sau Egiptean.

Gama oferită clienților conține și prăjituri asortate sau produse de patiserie precum: pateuri, saleuri, sărățele, cornulețe, focaccia, pizza, baigli, fursecuri sau croassante.